Jeugd

Scholieren U17 - Eindfeest

Het is zaterdagavond 29 mei. Sven Stolk heeft zijn gasten uitgenodigd om het seizoen af te sluiten met een gezellig etentje in de Keizershoeve. Net als ieder jaar weten de spelers dat ze die avond naar voren geroepen worden om een persoonlijke speech van hun coach in ontvangst te nemen. Na een heerlijk diner met een optimale sfeer tussen spelers, ouders en andere genodigden is het zover.

Sven roept de heren stuk voor stuk bij zich en stort vervolgens zijn anekdotes over hen uit. Alle spelers krijgen van Sven en Hans een foto in kader mee waarop een groepsfoto van het team in het station van Barcelona te zien is. Tevens worden ze getrakteerd op een bioscoop ticket en een DVD waarop een video compilatie staat van de laatste wedstrijd tegen Putte.

 

Na alle mooie woorden, wordt het dessert uitgeserveerd en wordt alles in gereedheid gemaakt om de DVD met zijn allen te bekijken. Het licht gaat uit en de film start met een ode aan het team van Sven. Vervolgens worden de gladiatoren gepresenteerd en volgt een compilatie van de wedstrijd. Langzaam bouwt zich de emotie op naar het einde. De stoere muziek van Rocky maakt plaats voor “We are the Champions” en nadat de wedstrijd gewonnen is worden de feestende mannen in beeld gebracht met de muziek van Lee Towers zijn “You Never Walk Alone”.

Iedereen begint nu te beseffen wat een geweldig seizoen zij hebben gehad en dat dit nu echt ten einde is. Bij sommige worden de emoties te groot en zijn er wat tranen te ontdekken. Niet in de laatste plaats bij Sven zelf. De man die dit team met ziel en zaligheid samen met Hans Smitz heeft geleid, wordt volledig overmeesterd door zijn mannen die hem op ongelofelijke manier bespringen en bedanken voor alles wat hij voor hen heeft gedaan.
{wmv}/Scholieren{/wmv}

 

 

Volg ons ook op

Wedstrijd Eerste Elftal

Rangschikking Overzicht

DWGVPnt
Eerste Elftal24119442
Res. Prov. A19143245
Res. Gew.860218
Seniors (30+)1372423
U21 Prov. A62137
U17 Prov. A52036
U17 Gew. A63039
U15 Prov. A540112
U15 Gew. A62137

Jako WebShop

JakoWebShop 200x150-2

sportpalace

 

jakoteamwear

 

sneakerpalace

Socceronline Publieke Agenda K.F.C. St Job

Login